Anderen zochten ook

De dynamische onboardingsdag bij Octas.Statera

Recentelijk heeft op het Octas.Statera-kantoor in Leiden een dynamische onboardingsdag plaatsgevonden, waarbij wij onze nieuwe collega’s verwelkomden en hen wegwijs maakten binnen onze organisatie. Als gerenommeerde partner in detachering binnen de financiële sector, is Octas.Statera verheugd om nieuwe getalenteerde professionals aan ons team toe te voegen. Tijdens deze editie van de onboardingsdag stond zowel het delen van informatie als gezelligheid voorop.

Onze nieuwe collega’s

Tijdens de onboardingsdag waren de volgende nieuwe collega’s aanwezig: 

  • Octas.Statera verwelkomt Matthieu als de nieuwe Field Manager, waarbij hij verantwoordelijk is voor het begeleiden en coachen van collega's in het veld.
  • Anouk is recentelijk aangesteld als Recruiter bij Octas.Statera. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het aantrekken en selecteren van nieuwe medewerkers voor de organisatie.
  • Xiomara is onlangs in dienst getreden bij Octas.Statera als Realisation Officer, waarbij ze haar vaardigheden en expertise inzet bij het verbeteren, uitvoeren en bewaken van ondersteunende processen binnen Operations. Ze werkt momenteel voor onze opdrachtgever ABN AMRO. Dankzij haar grondige kennis van de financiële sector en haar toewijding aan het leveren van hoogwaardige ondersteuning, is Xiomara een waardevolle toevoeging aan ons team en aan onze opdrachtgevers.
  • Suleyman en Jan zijn beide  werkzaam als Intern Relatiemanager bij BNG Bank. In deze functie richten zij zich op het onderhouden van relaties met verschillende klanten van de bank. Verder houden zij zich onder andere bezig met het voorbereiden van documentatie voor het kredietproces en het beoordelen van klanten in het kader van Customer Due Diligence (CDD).

Octas.Statera onderhoudt al geruime tijd samenwerkingen met diverse opdrachtgevers in de financiële sector, waaronder BNG Bank en ABN AMRO. Onze medewerkers verrichten daar interessante en uitdagende opdrachten bij deze en andere bedrijven binnen de financiële sector. 

Een gezellige en educatieve dag

De onboardingsdag was gevuld met diverse activiteiten, waardoor de nieuwe collega's op een laagdrempelige manier kennis konden maken met Octas.Statera, het werkveld in de financiële sector en met elkaar. Er was ruimte voor kennisoverdracht middels een informatieve sessie over detachering in de financiële sector en Octas.Statera, afgewisseld met een interessante Kahoot-quiz en een kennismakingsspel. Na afloop werd de dag afgesloten met een borrel, waarbij de nieuwe collega's ook kennis konden maken met het interne team. Het was een geslaagde onboardingsdag en we kijken ernaar uit om ons team verder uit te breiden met getalenteerde professionals.

Groepsfoto onboarding Octas.Statera

Ben je geïnteresseerd in een leuke baan binnen de financiële sector? Bekijk dan onze openstaande vacatures en wie weet kunnen we in de toekomst samenwerken.

Mis nooit een
Insight

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste inzichten.
Of volg ons op onze social kanalen