Anderen zochten ook

Collega's aan het woord

Demi Enthoven, Recruitment met een Persoonlijke Touch

Wie is Demi Enthoven? 

Demi is een 27-jarige consultant bij Octas.Statera die binnenkort haar 28e verjaardag viert. Ze woont momenteel in Berkel en Rodenrijs, maar bereidt zich voor op een verhuizing naar Zoetermeer. Met een achtergrond in hospitality en deur-aan-deurverkoop, vond ze haar passie in recruitment. "Ik was altijd al geïnteresseerd in klantcontact en dienstverlening. Toen een recruiter mij na mijn afstuderen aan de Haagse Hogeschool benaderde, besloot ik de sprong te wagen naar de recruitmentsector," vertelt Demi. 

Demi's Rol als Consultant bij Octas.Statera 


Demi's rol als consultant bij Octas.Statera is breed en divers. Van het werven van kandidaten tot het uitvoeren van accountmanagement voor De Nederlandse Bank, ze blijft zich dagelijks inzetten om de juiste balans te vinden tussen de behoeften van zowel kandidaten als klanten. "Ik vind het geweldig om kandidaten te helpen bij het vinden van een nieuwe baan die bij hen past, en om klanten te ondersteunen met nieuwe medewerkers. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het succesvol plaatsen van kandidaten en het begeleiden van hen naar hun nieuwe rol," zegt Demi. 

 
Hoe Demi in contact kwam met Octas.Statera 


De weg naar Octas.Statera begon voor Demi op een interessant kruispunt in haar carrière. Na haar ervaring in de deur-aan-deurverkoop en het behalen van haar hbo-diploma, begon ze te denken aan een nieuwe uitdaging. Demi genoot van het klantcontact en de dienstverlenende instelling die ze altijd al had. “Ik haal er voldoening uit als mensen blij zijn, dan ben ik ook blij.” Op een dag werd ze gebeld door een recruiter die zich afvroeg of recruitment iets voor haar zou kunnen zijn. Deze recruiter heeft Demi voorgesteld aan verschillende partijen, en uiteindelijk heeft Demi gekozen voor Octas.Statera. 
 
 
Het Leukste aan het Werk 


"Wat ik het leukste vind aan mijn werk is het contact met mensen, in het algemeen en specifiek met kandidaten. Ik haal veel energie en voldoening uit het klantcontact, wat ook blijkt uit mijn achtergrond in hospitality en sales. Als ik iemand kan helpen bij de volgende stap in zijn of haar carrière, geeft dat mij een geweldig gevoel. Het begeleiden van een kandidaat naar een nieuwe baan is iets waar ik enorm van geniet." 

 
Betrokkenheid en teamgeest bij Octas.Statera 


De keuze voor Octas.Statera was voor Demi gemakkelijk, gezien de betrokkenheid en warmte die ze voelde van het team. "Iedereen is bereid om elkaar te helpen, en ondanks de commerciële omgeving waarin we werken, is er altijd een gevoel van gezamenlijkheid en gunning. We doen veel leuke dingen samen en die teamgeest maakt ons uniek," deelt Demi. Ze waardeert ook de begeleiding die Octas.Statera biedt tijdens het inwerkproces en het bestaande klantenbestand dat nieuwe medewerkers een vliegende start geeft. 
 
 
Ontwikkeling en groei 


Demi is trots op de persoonlijke en professionele groei die ze heeft doorgemaakt sinds ze bij Octas.Statera is gaan werken. "Ik heb in deze baan grote stappen gemaakt, zowel in mijn werk als privé. Ik kan nu zeggen dat ik het vak begrijp en dat ik altijd mijn best doe om een stap extra te zetten voor onze klanten en kandidaten," vertelt ze. 

 
Een warm, ambitieus bedrijf met groeimogelijkheden 


Wanneer we Demi vragen of ze Octas.Statera zou aanbevelen, antwoordt ze volmondig: "Ja, absoluut! Je komt in een warm en gezellig team terecht waar naast het bereiken van doelen en resultaatgerichtheid, ook ruimte is voor andere zaken. Daarnaast biedt Octas.Statera een goed basissalaris met uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden." 

 
De ideale collega volgens Demi 


Demi's ideale collega is iemand die ambitieus, sociaal, betrouwbaar en resultaatgericht is. "Iemand die zich niet alleen inzet om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken, maar die ook altijd bereid is om een teamgenoot te ondersteunen," legt Demi uit. "Daarnaast waardeer ik collega's die een positieve houding hebben en altijd bereid zijn om een stap extra te zetten. Het is belangrijk om de uitdagingen die we tegenkomen met een glimlach tegemoet te treden en altijd oplossingsgericht te blijven." 

Mis nooit een
Insight

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste inzichten.
Of volg ons op onze social kanalen